top of page
  • Instagram
  • Facebook
Houten terrassen op maat

Houten terrassen op maat

Buitengewoon maatwerk in houten terrassen

Je tuin is het verlengstuk van je huis en verdient ook de nodige aandacht. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om een prachtige buitenruimte te creëren waar je uren in door wilt brengen. Een daarvan is ongetwijfeld een terras in hout. Een houten terras op maat gerealiseerd door Wood and Partners kan je buitenruimte dan ook echt transformeren! De enige grens in je mogelijkheden is die met je buren.

Houten terrassen op maat

Altijd een oplossing op maat van je tuin

Wood and Partners is thuis in elke tuin en maakt werk van een perfecte aanleg van je terras in hout. Een grote tuin of kleine stadstuin? Hoogteverschillen in je tuin, een afhellende tuin, een lange, smalle tuin, een daktuin, moeilijk bereikbare plaats, een trap in hetzelfde hout als je terras,…? Allemaal geen probleem voor onze ervaren vakmensen. Voor elke uitdaging in je tuin vinden wij een oplossing, van fundering tot afwerking. Wij tillen elk terras naar een hoger niveau, soms letterlijk!

Sfeer verzekerd

Een houten terras is een echte sfeerschepper in elke tuin, of je nu fan bent van een traditionele of strakke look. In vergelijking met tegels of beton voelt een terras in hout bovendien aangenamer aan op blote voeten en behoudt je tuin zijn natuurlijke uitstraling.

Een duurzame keuze

Bij gebruik buitenshuis wordt hout blootgesteld aan externe factoren. Daarom is het belangrijk de juiste houtsoort te kiezen. Wood and Partners weet perfect welke duurzame houtsoorten het meest geschikt zijn voor jouw terras.

Dakterras in hout

Een dakterras… dat is een beetje zoals vakantie in (of liever op) eigen huis. Frisse lucht, panoramisch zicht, privacy, even weg van alles,… slechts een paar stappen hoger en je bent er al. Een dakterras in hout is ook een stukje extra woonruimte op een plat dak. Wij zorgen voor je eigen dakterras in hout, rekening houdend met belangrijke factoren, zoals de belasting, houtsoort, dakhelling en afwatering.

Houten terrassen op maat

Onze outdoor realisaties

Is jouw terras al klaar voor de zomer? Wandel even door enkele creaties van Wood and Partners om de sfeer van een houten terras op maat op te snuiven.

Bekijk onze realisaties

Houten terrassen op maat

Droom je van een houten terras op maat? 

Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan bij Wood and Partners in Aartselaar, Antwerpen!

bottom of page