top of page
  • Instagram
  • Facebook
Moderne zwarte luxe inloopkast

Maatkasten en dressings op maat gemaakt tot in de perfectie

Wij creëren jouw ruimte op maat

Wij geloven dat er niet zoiets bestaat als een one-size-fits-all showroom als het om maatwerk gaat. De showroomervaring brengen we graag rechtstreeks bij je thuis. Met een persoonlijke service inspeelt op je unieke behoeften, zodat we jouw visie tot leven kunnen brengen in het comfort van je eigen interieur. Van strategisch geplaatste legplanken en handige opbergvakken tot geruisloze softclose lades: Wood and Partners denkt graag met je mee! 

Maatkast op maat

Praktisch en prachtig maatwerk

Tijdens ons bezoek krijgen we inzicht in jouw specifieke wensen en stijlvoorkeur, zodat we voor jou de mooiste maatkast, inbouwkast, kledingkast, inloopkast of volledige dressing op maat kunnen uitwerken die ook nog eens uitblinkt in opbergmogelijkheden. Onze op maat gemaakte kasten zijn een statement van jouw persoonlijke stijl en voegen gegarandeerd stijl toe aan je slaapkamer, dressing of andere ruimte waar je maatkasten tot leven komen.

Wat is het verschil tussen een maatkast en standaardkast?

Ruimte

Een standaardkast die je zo in de winkel koopt, is vooraf ontworpen en wordt geleverd in standaardmaten, waardoor je je ruimte niet optimaal kunt invullen. Een inbouwkast of maatkast past naadloos bij de afmetingen en indeling van je ruimte. Zo ontworpen om alles uit de beschikbare ruimte te halen, inclusief hoeken of schuine plafonds.

Opbergoplossingen

Inbouwkasten of maatkasten worden zo samengesteld dat ze de beschikbare ruimte tot in de perfectie vullen, van muur tot muur, van vloer tot plafond. Dat biedt heel wat opbergmogelijkheden.

Uitstraling

Standaardkasten zijn in vaste stijlen en afwerkingen beschikbaar. Maatkasten matchen met de stijl van je kamer, waarbij materialen, afwerkingen en kleuren kunnen aangepast worden. Het plaatje klopt gewoon!

Flexibiliteit

Bij maatkasten gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je kan ze personaliseren met verschillende oplossingen, zoals planken, laden en ophangruimte, … al wat jij nodig hebt. 

ideale maatkast of dressing op maat
Maatkast op maat

Waarom is Wood and Partners jouw eerste keuze?

Wij halen alles uit de kast om jouw ideale maatkast of dressing op maat te realiseren.

Onze maatkasten en dressings op maat worden met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd door onze vakmensen uit materiaal van superieure kwaliteit. 

De plaatsing van elke kast gebeurt netjes, professioneel, klantvriendelijk en van hoog niveau door ons eigen montageteam.

We bieden een kwaliteitsgarantie, die ons vertrouwen in de kwaliteit van ons werk weerspiegelt.

Kastinspiratie

Laat je alvast inspireren door enkele van onze creaties bij klanten die hun maatkasten of dressing op maat in heel Aartselaar, Antwerpen en omgeving aan ons toevertrouwden.

Bekijk onze realisaties

Dressing op maat

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Ontdek de meerwaarde van een maatkast of dressing op maat bij Wood and Partners in Aartselaar, Antwerpen.

bottom of page