top of page
  • Instagram
  • Facebook
Keuken op maat

Keukens op maat

Jouw keuken op maat, jij kiest

Een keuken is vandaag zoveel meer dan alleen een plek om te koken. Het vormt het kloppende hart van je woning, een plek waar je gezin, familie en vrienden samenkomen. Daarom is het de moeite waard om te kiezen voor een keuken op maat. 

Keukens op maat

Zorg ervoor dat het plaatje klopt

Als ervaren installateur van keukens op maat heeft Wood and Partners alle ingrediënten in huis om jouw ideale keuken te realiseren. Een keuken waar je happy van wordt, maar die ook gemaakt is om in te leven, bestand tegen de dagdagelijkse drukte, met alles binnen handbereik. Een keuken op maat geeft je de vrijheid om te kiezen voor een oplossing die perfect bij je thuis, je gezin en je levensstijl past.

Een maatwerkkeuken voor iedereen

Met een keuken op maat kan je alle kanten op: licht of donker, greeploze keukenkasten, een keuken met minimalistische uitstraling of in een meer traditionele look, van mat tot hoogglanzend, een compacte keuken, eilandkeuken, L- of U-vormige keuken, een perfecte spatwand, werkblad en tegels kiezen,… Je hebt eindeloos veel mogelijkheden als het om stijlen, materialen en afwerkingen gaat. Ook voor de meest veeleisende klant slagen we erin een droomkeuken te realiseren.

Keukens op maat
Keukens op maat

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail weten we precies waar we op moeten letten als het gaat om kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. We vinden het vanzelfsprekend dat enkel topmaterialen in onze maatkeukens worden gebruikt, gemaakt en geplaatst door mensen die hun vak door en door kennen. Niet voor niets werken wij met een kwaliteitsgarantie!

Ruimte

Een ‘kant-en-klare’ keuken is slechts in een aantal afmetingen verkrijgbaar, waardoor je moet inboeten op ruimte, opgevuld met panelen zonder meerwaarde voor jou. Keukens op maat zijn gemaakt om exact bij de afmetingen van je interieur te passen, zodat vrijwel geen ruimte verloren gaat. We kunnen de indeling van je keuken steeds aanpassen aan je persoonlijke behoefte, zodat je alle ruimte optimaal kunt benutten. Een schuin plafond, hoeken of nissen, een kleine keuken: voor alles hebben wij een oplossing klaar.

Duurzaam

Een weldoordacht keukenontwerp, met hoogwaardige keukenkasten, degelijke accessoires en apparatuur, een indeling die alles uit de ruimte haalt, met de juiste balans tussen opbergruimte en werkoppervlak is een succesrecept voor een keuken waar je je echt thuis voelt, dat is een keuken waar je jarenlang plezier in beleeft. 

Realisaties die tot de verbeelding spreken

Keuzestress? Kijk binnen bij enkele van onze klanten die voor hun keuken op maat in Aartselaar of Antwerpen kozen voor Wood and Partners. Blader even door onze realisaties die we met trots aan je tonen!

Bekijk onze realisaties

Kookeiland

Ben je al plannen aan het maken voor je droomkeuken? 

Vertel er ons alles over, vraag een vrijblijvende offerte aan bij Wood and Partners in Aartselaar, Antwerpen, bedenker, ontwerper en installateur voor keukens op maat!

bottom of page