top of page
  • Instagram
  • Facebook
Modern chalet interieur

Totaalrenovaties interieur

Totaaltransformatie

Bent je op zoek naar een alleskunner in totaalrenovaties voor je interieur? Eén bekwaam team dat erin slaagt je volledige woning te renoveren? Keuken, badkamer, wasruimte en zolderruimte renoveren, parket of laminaat leggen, trappen, ramen en deuren, een boekenkast van formaat en een dressing op maat, … wij zorgen voor een geslaagde totaalrenovatie van je interieur, meer zelfs, een totaaltransformatie. 

Moderne houten trap

Zeg ja tegen je droominterieur

Van keukens tot badkamers, van het interieur van je hele woning tot de aanbouw en alles daartussenin: ons team staat klaar om elke renovatie en elke ruimte aan te pakken. In elke stap van je renovatieproject zijn we grondig en betrokken. In elk project leggen we ons hart en ons vakmanschap.

Totale ontzorging

Voorbij zijn de dagen dat je verschillende aannemers moet aanspreken om elk onderdeel van je interieurrenovatie tot een goed einde te brengen. Van een vrijblijvende offerte en het uittekenen van het voorstel, tot het opmeten, realiseren en afwerken in de juiste volgorde en binnen de afgesproken termijn: wij leiden de volledige renovatie van je interieur in goede banen. Alles doen we zelf.

plan

Kwaliteitsgarantie

Juist omdat we alles zelf doen, zijn we ook zeker van ons vakmanschap en die zekerheid willen we ook doorgeven aan onze klanten. Daarom bieden wij een kwaliteitsgarantie voor gemoedsrust.

Luxe badkamer

Opnieuw verliefd worden op je interieur? 

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan bij Wood and Partners in Aartselaar, Antwerpen, voor een totaalplaatje.

bottom of page