top of page
  • Instagram
  • Facebook
Houtconstructies op maat

Houtconstructies op maat

Buitenconstructies in hout

Wood and Partners heeft een hart voor hout. Ook als het om kwaliteitsvolle en duurzame outdoor projecten gaat, van schrijnwerk tot timmerwerk aan of rond je woning of in je tuin. Bij ons geniet je van flexibiliteit. Elk project wordt uniek uitgewerkt. Volledig in je gewenste stijl, in een kwalitatieve en duurzame houtsoort en rekening houdend met andere verwachtingen. 

Houtconstructies op maat

Niets is onmogelijk

Houtconstructies op maat… dat kan zowat alles zijn. We zijn dan ook altijd in voor een uitdaging, niets is onmogelijk. Alles maken en plaatsen we zelf. Dat geeft ons niet alleen controle over de kwaliteit, het biedt ook een grote flexibiliteit om een buitenruimte in hout te realiseren die volledig bij je wensen en ideeën past. 

Poolhouses op maat

Een poolhouse is een stijlvolle meerwaarde voor je woning, om te toveren tot de ultieme plek om te ontspannen en plezier te beleven (ook bij slecht weer), als spa- of fitnessruimte of zelfs als thuiskantoor. Een poolhouse is uiteraard ook de perfecte ruimte om je om te kleden, als onderkomen voor je zwembadfilter en zwembadpomp of de uitgelezen plaats om bezittingen veilig en droog te stockeren. Kortom, een poolhouse kan je volledig invullen zoals je zelf wil. Elke poolhouse is bij ons dan ook volledig aanpasbaar, op maat van je persoonlijke smaak en voorkeuren.

Houten poorten op maat

Van een tuinpoort tot houten garagepoort: alles wordt met dezelfde zorg en aandacht voor detail gemeten, gemaakt en geplaatst. Onze houten poorten zijn steevast vervaardigd uit sterk en duurzaam hout dat ook na verloop van tijd niet vervormt of kromtrekt. Elke hoogte of breedte is natuurlijk mogelijk bij ons.

Houtconstructies op maat
Houtconstructies op maat

Andere houtconstructies op maat

Naast poolhouses en houten poorten op maat is ook ander maatwerk in houtconstructies helemaal ons ding. Denk maar aan de plaatsing van gevelbekleding, ramen en deuren, terrassen, balustrades, houtskeletconstructies, carports, tuinhuizen of overkappingen. Kwaliteit is hierbij steeds de basis. Kwaliteit in materiaal en houtkeuze. Kwaliteit in opbouw en afwerking. Kwaliteit die je gewoon niet terugvindt in een kant-en-klaar aanbod.

Houtconstructies op maat

Een houtconstructie op maat op het oog?

Dan is Wood and Partners in Aartselaar, Antwerpen maar al te graag je partner. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

bottom of page